replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月12日星期一

SQUALE Tiger FINAL EDITION

Door TLex Deze kleine schoonheid is de Squale Tiger Final Edition, beperkt tot slechts 200 stuks is de laatste en laatste variant van de familie Squale Tiger dat het leven in 1987 begonnen met voor de hand liggende reden, werd het liefkozend door zijn bijnaam, baby PLOPROF !

The Tiger Final Edition is een mix van moderne en vintage stijl, dat geeft wat is een zeer herkenbaar en in het oog springende duikhorloge een speciaal karakter en weinig meer houding.

Als om wat voor reden dan ook, je hebt niet de Ploprof verwijzing krijgen - kijk niet verder dan de Tiger's kenmerkende push-to-ontgrendelknop in fel rood, evenals de zwaar texturized cashback.



De push-to-ontspanknop is een simpele maar effectieve veiligheid-functie die de positie van de ring verhindert per ongeluk klopte dus een valse en potentieel gevaarlijke dive-time lezing geven.

De bezel zelf is voorzien van een prachtig met de hand afgewerkt geborsteld behandeling, terwijl de positie van de markers zijn gemaakt voor een veilige en gemakkelijke lezing van dive-time. Ze zijn gevuld met een High-Luminescent Ceramic.



Een krasbestendige saffier kristal met een anti-reflectie behandeling bevordert een uitstekende leesbaarheid van de Tiger's, terwijl het beschermen van tot 300 meter onder de zeespiegel, het equivalent van 30 atmosfeer druk.

De Squale Tiger wordt aangedreven door de beproefde Zwitsers ETA 2892 automatisch uurwerk, die betrouwbare en nauwkeurige tijdregistratie biedt zelfs onder de zwaarste omstandigheden.



Aan het eind van de dag, de Tiger is een speciaal gebouwde duiken instrument, iets wat Squale beroemd zijn geweest, enkele decennia - Swiss betrouwbaar, elegant, uniek, betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden gemaakt.

The Tiger Final Edition is verkrijgbaar in drie dial kleuren: zwart, Zonnestraal Blue en met een LumiNova Witte wijzerplaat die volledig verlichte in het donker.bekijk meer replica horloges en replica Rolex Oyster Perpetual

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex