replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月1日星期四

Review: MB & F LM 1 Silberstein Horloge

Met Alain Silberstein, we zijn ons terdege van bewust dat de ruimte-tijd is inderdaad driedimensionaal dus een samenwerking met MB & F - meesters van kinetische sculpturen tijd - is niet verrassend. Van alle dingen hoewel, het uurwerk in kwestie is een interpretatie van de LM 1 heet de LM 1 Silberstein. MB & F heeft twee fundamentele regels zo ver horloges gaan, de Uurwerken Machines (aanduiding HM) en de Legacy Machines (aanduiding LM). Silberstein heeft al samengewerkt met MB & F met een HM dat op een manier, gaan met een LM voor het nieuwe horloge is misschien gewoon het ding om te doen.
Als u nodig hebt om hier te halen, nemen op het LM 1 en de HM2.2 Black Box . De later was wat MB & F noemt performance kunst en is ook de plaats waar de LM 1 Silberstein zit. Terugkerend naar ruimte-tijd voor een moment, is Silberstein bekend voor het brengen van speelse geometrische ontwerpen tot uurwerken, waaronder drie-dimensionale elementen zoals duwboten en kronen in vierkante, driehoekige en ronde vormen. Deze vormen confronteren horloge liefhebbers met de waarheid van de ruimte-tijd die ver buiten de twee dimensies van de typische horloge displays. Even belangrijk was zijn gebruik van kleur-blocking in zijn eigen lijn van Silberstein Creations horloges (die helaas gestaakt in 2012), die een gevoel van het spel gebracht tot tijd dat we enorm genoten. LM1_Silberstein_Black_Ti_Hres_CMYK

Prestaties Art en de LM 1 Silberstein

Op Baselworld dit jaar, kregen we zien de LM 1 Silberstein maar net als iedereen, kregen een strikt embargo op erover te praten in het openbaar. Nou, uurwerken is niet helemaal op de see-nu-buy-nu paradigma dat high-end fashion is het verkennen. Wanneer u denkt over een uurwerk, zoals de LM 1 Silberstein, zijn bezorgdheid over instant bevrediging hun betekenis. Het beroep is hier zo persoonlijk - en het echt groeien op u - dat we niet kunnen voorstellen conventionele marketing methoden goed werkt. Als je zelfs zo ver in het artikel hebt gelezen, je al begrijpt dit.
Ok, tijd voor een aantal snelle basisfeiten dan. Als je wat tijd genomen om te kijken naar de MB & F LM 1 weer zul je hebben gemerkt dat LM 1 Silberstein heeft veel dezelfde functies en dat is correct. Gouden ster voor jou! Eigenlijk is een dual tijdzone horloge, met verschillende displays voor elk. De beweging blijft Chronode geproduceerde kaliber gerealiseerd door Jean-François Mojon en Kari Voutilainen. Nu, proberen om de verschillen tussen dit horloge en de LM 1 spotten. Als je iets als ik dan zul je waarderen op zoek naar alle veranderingen zelf.
Een belangrijke verandering die je niet gemakkelijk maar kan ter plaatse is de concave kromming van de twee subdials. Silberstein wilde dit contrast met de convexe kromming van de saffier kristal, dat dient om de mechanische onderdelen te beschermen tegen de elementen. De concave subdials zijn bedoeld om te worden uitnodigend, net als de warme matte afwerking onder. Dit betekent natuurlijk dat de handen te concaaf. Het visuele effect van dit is iets wat alleen de drager zullen genieten, net als een geheim plezier als je wil. Ja natuurlijk de saffier brug uiteraard vestigt de aandacht op zichzelf en zelfs toevallige waarnemers zullen merken. Voordat we naar dat, een paar woorden uit het persbericht van Silberstein zichzelf. bekijk meer Zwitserse Rolex en replica Rolex Submariner

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex