replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月7日星期三

Patek Philippe 2526 recensie

Patek Philippe 2526 heeft een grote beweging, maar er is veel meer om een horloge dan wat maakt het uit te voeren. De andere gemakkelijk te definiëren kenmerk van de 2526, dat maakt het zo bijzonder maakt is de wijzerplaat - de overgrote meerderheid van die tweemaal gebakken email! Emaille wijzerplaten zijn, tot op de dag, een heel bijzonder ding, en als een horloge op de markt komt met een geëmailleerde wijzerplaat, verzamelaars direct kennis te nemen (bijvoorbeeld A, voorbeeld B). Opnieuw wordt emaille spaarzaam vandaag gebruikt omdat het gevoelig en moeilijk te produceren - het is enigszins overladen op dit punt, maar Patek kozen om email op de 2526 gebruiken om een ​​andere reden; het voor eeuwig zou duren http://www.repwat.net/patek-philippe-replica-197 .

De 2526 heeft zoveel gaande is - de opmerkelijk hoge kwaliteit kaliber, dat is goed om één seconde per dag en eindigde in het pak en de geëmailleerde wijzerplaat dat vandaag de dag wordt alleen gebruikt bij de meest bijzondere horloges in de wereld zijn echt nog maar het begin. De dubbele P kroon die je ziet op de 2526 werd ingevoerd voor het kaliber 12-600 AT en hoewel het is niet uniek voor deze verwijzing, is het waarschijnlijk het meest geassocieerd met het. Deze kroon is gewoon prachtig, en een van mijn persoonlijke favoriete attributen van het horloge.

Platina en wit goud 2526s zijn buitengewoon moeilijk te vinden. In feite, volgens sommige schattingen, we hebben minder dan 25 platina voorbeelden ooit, en minder dan 20 in wit goud op de markt gezien. Dus we hebben het hier absoluut minuscule nummers hier. En ik heb niet eens gekregen om het feit dat de overgrote meerderheid van wit goud en platina 2526s aanbevolen metalen wijzerplaten met diamant markers.

Beste replica horloges snelle verzending sorldwide, Wij verkopen Audemars Piguet Royal Oak replica china en andere luxe horloges zoals Panerai, Breitling, Omega, TAG Heuer, ap, IWC, Hublot.bekijk meer Zwitserse replica en replica Rolex Sky Dweller

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex