replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年6月21日星期四

Top 8 rijkste boeren ter wereld

Rijkste boeren
Wanneer u ' boer ' zegt , denkt u meestal aan een persoon die het grootste deel van zijn tijd in het veld doorbrengt, in een poging de beste gewassen te krijgen, zelfs als de elementen tegen hen zijn. Maar in het landschap van de moderne landbouw, bevorderen nieuwe technologieën de ontwikkeling van succesvolle boerderijen in het bedrijfsleven.
Er zijn boeren die op dit gebied uitstekende prestaties hebben weten te behalen. Dankzij hun prestaties behoren ze tot de rijkste mensen ter wereld . De rijkste boeren ter wereld brengen misschien niet de hele dag door in het veld, maar ze zijn altijd op kantoor en coördineren hun bedrijf.
Inhoud [ verberg ]
  • 8. Howard Buffett
  • 7. Colin en Dale Armer
  • 6. Tony Perich
  • 5. Blairo Maggi
  • 4. Harry Stine
  • 3. Liu Yonghao
  • 2. Stewart en Lynda Resnick
  • 1. Liu Yongxing

8. Howard Buffett

Howard Buffett
Howard Buffet is actief op verschillende gebieden, van zaken en politiek tot landbouw, natuurbehoud en fotografie. Hij is de middelste zoon van de miljardair Warren Buffet.
Na drie colleges te hebben verlaten, besloot Howard Buffet een maïs- en sojabonenboer te worden. Hij houdt toezicht op een grote familieboerderij in Illinois en verschillende boerderijen in Nebraska, samen met zijn zoon. Hij houdt ook toezicht op drie onderzoeksboerderijen in Arizona, Illinois en Zuid-Afrika. Howard Buffett is er trots op zijn boerderijen te onderhouden zonder de hulp van het familiefort van de Buffet familie, zijn eigen waarde wordt geschat op $ 200 miljoen.

7. Colin en Dale Armer

Colin en Dale Armer
De familie Armer heeft een plekje veroverd op de lijst van de rijkste mensen in Nieuw-Zeeland, dankzij hun zeer succesvolle melkveebedrijf. Zij bezitten de Dairy Holdings, het grootste conglomeraat voor melkveehouderijen in Nieuw-Zeeland ter waarde van ongeveer $ 535 miljoen.
Colin en Dale Armer startten hun bedrijf als een familiebedrijf in de jaren '90, maar nu bezit en exploiteert de groep 58 melkveebedrijven op het Zuidereiland, samen met ondersteunende graasblokken voor de koeien.

6. Tony Perich

Tony Perich
Tony Perich en zijn broer erfden een melkveebedrijf van hun ouders. De boerderij werd gesticht in 1951, te beginnen met 25 melkgevende koeien. Tegenwoordig bezit de boerderij meer dan 2000 koeien en heeft ze stations in West-Wyalong en Trangie in Australië, waar het bedrijf granen verbouwt en de voorraad opvoert. Het nettovermogen van Tony Perich wordt geschat op $ 750 miljoen.

5. Blairo Maggi

Blairo Maggi
Je zou kunnen zeggen dat Blairo Maggi de landbouw in zijn bloed heeft, want hij is de zoon van Andre Maggi, die Andre Maggi Group oprichtte, de grootste particuliere sojaboonproducent ter wereld. De groep rapporteerde in 2012 een omzet van $ 3 miljard, waardoor Blair Maggi een plek kreeg voor de rijkste mannen van Forbes ter wereld.
De Andre Maggi Group wordt geleid door Andre's vrouw Lucia, maar Blairo Maggi bezit meer dan 16% van de groep. Het bedrijf heeft belangen in meststoffen, energie, rubberselectie en transport.
Blairo Maggi werd verkozen tot gouverneur van de staat Mato Grosso in Brazilië in 2002. Mato Grosso is praktisch een toevluchtsoord voor de productie van soja. Nu is hij senator die de staat Mato Grosso vertegenwoordigt, lobbyt hij voor de koolstofcompensatiemarkt, om te voorkomen dat boeren bossen kappen.

4. Harry Stine

Harry Stine
Gerangschikt door Forbes Magazine, de rijkste man in de staat Iowa in 2015, is Harry Stine het brein achter Stine Seed, een succesvol genetisch bedrijf. Hij heeft een geschatte waarde van ongeveer $ 3,6 miljard.
Harry Stine groeide op op een boerderij net buiten Des Moines en startte zijn zaadveredeling in de jaren zestig. Stine, die lijdt aan dyslexie en mild autisme, is een savant als het gaat om gegevens en wiskunde. Stine Seed is het grootste particuliere zaadbedrijf ter wereld en maakt een aantal van de meest genetisch robuuste sojaboonzaden.

3. Liu Yonghao

Liu Yonghao
Liu Yonghao is een van de rijkste mensen in China, met een fortuin geschat door Forbes in 2016 voor $ 4,1 miljard, oorspronkelijk gebouwd op een kippen- en kwartelfarm die hij samen met zijn broers oprichtte.
Liu Yonghao begon zijn carrière als leraar op een technische school. In 1982 besloot hij samen met zijn drie broers zijn eigen bedrijf te beginnen. Om geld in te zamelen en het bedrijfsidee te financieren, verkochten de vier hun fietsen en horloges, waarmee ze ongeveer 120 dollar konden verdienen, het werkkapitaal om een ​​bedrijf te starten. De broers investeerden hun geld in de aankoop en het fokken van kwartels en kippen en ze te verkopen aan boeren in de landelijke provincie Sichuan. Ze groeiden hun bedrijf door een verkoopnetwerk voor diervoeders te starten.
In 1992, hun bedrijf, was Hope Group een van de grootste netwerken van veevoer en een van de grootste niet-gouvernementele conglomeraten in het land. In 1996 splitsten de vier broers hun landbouwimperium. Liu Yonghao doopte zijn bedrijf de New Hope Group om.
Zijn bedrijf is nu een van de grootste landbouwbedrijven in China. In 2013 staakte hij de leiding van het bedrijf aan zijn dochter, Liu Chang, maar behield een plaats in het bestuur van het bedrijf.
Onderweg heeft Liu Yonghao zijn activiteiten gediversifieerd, naar onroerend goed en de chemische industrie. Hij was ook vice-president van de directie van China Minsheng Bank.

2. Stewart en Lynda Resnick

Stewart en Lynda Resnick
Het grootste deel van het Resnick-familiefortuin, geschat op $ 4,2 miljard, is afkomstig van de pistachenoten en amandelen die zijn geteeld op hun 64.000 hectare grote boerderij in Californië. Ze investeerden meer dan $ 100 miljoen in duurzame technologieën, om droogtebestendige pistachenoten te maken, om zich aan te passen aan de aanhoudende droogte in Californië in de afgelopen jaren.
Hun boerenbedrijf begon eind jaren zeventig, nadat ze getrouwd waren, toen Stewart Resnick besloot te investeren in grote stukken landbouwgrond in de California Central Valley. Tegenwoordig worden de producten van hun bedrijf Wonderful Company door bijna de helft van de Amerikanen gekocht. Het assortiment omvat mandarijn sinaasappelen, Fiji water of POM Wonderful.

1. Liu Yongxing

Liu Yongxing
Samen met zijn broers startte Liu Yongxing in de jaren tachtig een kleine boerderij met kippen en kwartels, en werd in de loop van de decennia een van de rijkste mensen in China, met een fortuin geschat op $ 6,6 miljard.
Hij vormde de East Hope Group in het begin van de jaren negentig na zijn afscheid van zijn andere drie broers. Alle broers en zussen lanceerden hun eigen agribusiness-bedrijven, waarbij zowel Liu Yongxing als zijn broer Liu Yonghao op de rijkste lijst van Forbes stonden. De East Hope Group is actief in de landbouw, onroerend goed en zware industrie. In de landbouwsector richt het bedrijf zich voornamelijk op het produceren van diervoeders, met een assortiment van meer dan 100 producten.
Interessant genoeg, hoewel alle mensen op deze lijst miljonairs of zelfs miljardairs zijn, die allemaal hun fortuin verdienen met landbouw, bezit geen van hen één van de grootste boerderijen ter wereld . Desalniettemin is het de moeite waard om te waarderen dat, op enkele uitzonderingen na, alle mensen op deze lijst selfmade miljonairs zijn die de moed hadden om hun geld en tijd in de agrarische sector te investeren, met het oog op een zeer sterke concurrentieomgeving.
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex