replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月14日星期四

Super Lovers Calculator Horloge

In het weekend was ik chatten met iemand die echt geïnteresseerd zijn in de jaren '90 rekenmachine horloges was. Dat gesprek inspireerde mij om te kiezen voor een rekenmachine horloge vandaag (vooral omdat de kleur past goed bij de hedendaagse kleding keuze).
Deze calculator horloge kan lijken op een 80 / '90 Casio model, maar het is eigenlijk een super liefhebbers kijken. De Super Lovers merk is een mode / kleding merk gevestigd in Harajuku, Tokyo die vele club / leuke / gothic lijnen van de kleding te produceren. Als het gaat om horloges, is het nooit ophoudt te verbazen met de breedte van de verschillende ontwerpen die zij hebben gemaakt, schijnbaar in kleine aantallen.
De Super Lovers calcuator horloge is een volledige rekenmachine model met een 4x4 rubberen toetsenbord en LCD-scherm. Het LCD-scherm is ingesteld voor de rekenmachine-modus en kan 9 cijfers laten zien en heeft ook een dag marker onder de nummers. Vervoer in de modi kunnen worden moeilijk als de modusknop (C) schakelt alleen tussen tijd en rekenmachine. Om de datum weer te geven, moet u op en houd de bodem juiste knoppen gemarkeerd als 'selecteren' (3,6,9,0,., +), en voor de het alarm modus die u gebruikt de linker knoppen gemarkeerd "voorschot" (1,2,4,5,7,8). Het instellen van de tijd wordt gedaan door de mode knop ingedrukt totdat de tijd begint te knipperen, met mode switching-schermen, selecteer fietsen door wat in te stellen, en vooraf de getallen te wijzigen. Er is ook een licht knop aan de rechterkant van het LCD-scherm.
Het horloge heeft de naam Super Lovers over de 2 helften van de band, en de datum 1996 en de Super Lovers logo aan de bovenkant van het gezicht. Ik denk dat de datum 1996 past toen ik zou verwachten dat het horloge te zijn van, maar het zou een nieuwere ontwerp gemaakt om retro. Binnen te zijn, de module heeft een startdatum van 1984 in de datuminstelling modus, dus ik heb een vermoeden dat de module die gebruikt is bij leasepark gebaseerd op de originele jaren '80 rekenmachine horloges.
Bekijk meer imitatie rolex en svizzera rolex horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex