replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年7月6日星期五

Roger Dubuis: welkom in de wereld van Excalibur-horloges


roger-dubuis-excalibur-tafel-rond-kijken copyright Roger DubuisAls er een adjectief is om de horlogemaker Roger Dubuis te beschrijven, is het "creatief". Het merk blijft verrassen met horloges die steeds gedurfder zijn dan elk ander. Degene waar we het hier over hebben zijn geen uitzondering op de regel, integendeel ... Zoom in op het Excalibur Round Table-horloge en het Excalibur 42 Chronograph-horloge .
Ridders van de ronde tafel
Sinds 1995 is Roger Dubuis een uitzondering in het horlogelandschap. En om goede reden zijn uurwerken vervaardigd in vaak gelimiteerde oplagen indrukwekkende stukken waarvan de technische kwaliteiten elke keer opnieuw prijzenswaardig zijn. Met elk schot ondergedompeld in bepaalde werelden (Monegasque, Excalibur, Pulsion, Velvet- collecties en historische collecties zoals EasyDiver en Kingsquare ) zijn Roger Dubuis-horloges doordrenkt met originaliteit en originele knowhow.
roger-dubuis-excalibur horloge-tafel-rond-kijken copyright roger dubuis
Dit is het geval met dit nieuwe Roger Dubuis Excalibur ronde tafel horloge , gepubliceerd in slechts 88 exemplaren, die het zegel van uitzondering, durf en geschiedenis dragen ... Laten we duiken in de fascinerende wereld van legendes van King Arthur, omdat dit horloge een echte uitnodiging is, die een symbolische scène vertegenwoordigt: die van ridders verzamelde zich rond deze tafel, trouw aan een koning en een ultieme zoektocht, die van de Graal. Twaalf beeldjes werden met de hand in goud gegoten en vormen een perfecte cirkel, in plaats van indexen, rond een email-wijzerplaat. Dit is een getrouwe reproductie van de Ronde Tafel die hangt in de Grote Zaal van Winchester Abbey, waarop 24 ridderse namen zijn ingeschreven met een gouden letter ... En in het midden van de wijzerplaat is dezelfde roze Tudor.
table-round-winchester-copyright roger dubuis
Binnen in het horloge veel wonderen, met een mechanisch uurwerk met de nieuwste generatie handmatige opwinding: de RD822. De beweging en het horloge zijn beide voorzien van de beroemde Seal Genève, geliefd is bij de Manufacture Roger Dubuis, altijd streven naar hoge kwaliteit, en kijk Grail.
Focus op SIHH 2013
De internationale tentoonstelling van de Haute Horlogerie editie 2013 komt eraan en zoals elk jaar zijn de beloften het meest aantrekkelijk. We weten al het nieuwe Roger Dubuis-horloge dat bij deze gelegenheid moet worden onthuld: het is de Roger Dubuis Excalibur 42 Chronograph , een horloge dat net als zijn soortgenoten, een karakter en een ongewone aanwezigheid heeft, maar het is niet alleen vanwege de grootte van de zaak!
Prestaties blijft het sleutelwoord van dit avontuur horloge voorzien van de nieuwe automatische uurwerk met micro-rotor, het kaliber Roger Dubuis RD 681. Deze productie beweging gecertificeerd door de COSC (Official Zwitserse chronometer) vroegen vele uren werk en verslagen 280 elementen. Om te eindigen op de technische kwaliteit en horloges dapperheid die het vertegenwoordigt, er rekening mee dat het heeft ook met het zegel van Genève gestempeld.
Roger-dubuis-excalibur horloge-42-chronograaf-copyright Roger Dubuis
Zoals altijd, esthetisch gezien, kijkt Roger Dubuis naar de codes van de jostle. Ze hebben echter specifieke tekens die hen onderscheiden, zoals een vrij grote diameter, drie hoorns voor het bevestigen van de armband, een gecanneleerde rand en slanke Romeinse cijfers. Op deze prachtige Excalibur 42 chronograaf is de wijzerplaat een geweldige troef, een diep blauw dat deze beroemde figuren prachtig benadrukt. De soberheid van de hoofdregelaar en chronograaf wijzerplaten dragen bij aan een perfecte leesbaarheid van uren, minuten, seconden en datum. Robuustheid, kracht en symboliek, de winnende cocktail Roger Dubuis is nog niet klaar met het maken van emulators ... Tot ziens in 2013!
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex