replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年1月15日星期一

08 Sep Vacheron Constantin Traditionnelle Collection

De Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar is een van de voorstellen van Vacheron Constantin voor dit laatste kwartaal van het jaar. Dit winnende model van de Punch van Genève is een van de meest emblematische van het merk, dat bij deze gelegenheid een herinterpretatie ervaart.
Deze nieuwe versie van de Traditionnelle-collectie wordt gepresenteerd in platina 950, waarin Vacheron Constantin twee klassieke complicaties van de haute horlogerie combineert: de chronograaf en de eeuwigdurende kalender.
Ik moet bekennen dat ik speciale bewondering voel voor de tijd die dit merk produceert, omdat de complicaties ervan bewondering waard zijn. Om deze reden en voor ons om een ​​beetje meer van fijne uurwerken te leren, gaan we dit authentieke stuk van de fijne horlogemakers afbreken dat niet veel mensen zich kunnen veroorloven.
Vacheron_Constantin_Traditionnelle_4

De Wijzerplaat Van De Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar

In dit geval heeft Vacheron Constantin de lezing van het uur zeer serieus genomen; om deze reden vertoont de wijzerplaat verschillende grijstinten met afwerkingen die variëren afhankelijk van de verschillende functies. Dit is de manier waarop hij een knipoog wilde maken naar zijn voorgangers, die chronografen van de jaren veertig.
Uitgaande van een op leisteen gekleurde opalen basis, zie je de minuten en seconden tellers omgeven door een cirkelvormige ring geborsteld met een concentrische spiraal erin. De uurmarkeringen zijn gemaakt van 18 karaat witgoud. De tachymeterschaal die in wit is geverfd, wordt gepresenteerd. De schijf van de maanfasen biedt een symbolische weergave van de gezichten van de maan, waarop enerzijds een glimlach te zien is en anderzijds een meer melancholische houding. Het is gelegen om zes uur en is met de hand afgewerkt in 22 karaat witgoud.
Vacheron_Constantin_Traditionnelle_2

De Beweging Van De Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar

La parte mecánica de mi invitado de hoy tiene como protagonista al calibre 1142 QP. Este novedoso movimiento manufactura es la evolución del anterior 1141 QP. Entre las bondades de este movimiento de carga manual de 324 componentes debo mencionar el calendario perpetuo con indicaciones de la fecha, día, mes, año bisiesto y fases lunares. Además de las funciones del cronógrafo de rueda de pilares, se nos presentan sus dos contadores: uno de ellos es el indicador de segundos de transmisión directa a las 9 horas y el otro es el indicador de 30 minutos ubicado a las 3 horas.
Onder de voordelen moet ik vermelden dat deze eeuwigdurende kalender ons de kalender laat zien zonder aanpassing tot 1 maart 2100. Een belangrijk deel van de evolutie van deze beweging waarin Vacheron Constantin zich heeft gericht op het optimaliseren van energiebeperkingen als naar de functies van de chronograaf. Om dit te bereiken werd de gangreserve van 48 uur gehandhaafd, maar met een kleine variatie van 2,5 tot 3 hertz, die nu een oscillatiefrequentie heeft van 21.600 trillingen.
Vacheron_Constantin_Traditionnelle_3
De Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar Vacheron Constantin presenteert zijn klassieke ronde kast 43 mm dik. Heeft een bewezen afdichting 30 meter diep. Zijn achtergrond wordt gezien door een transparante saffier kristal. De armband is gemaakt van leer Aligator Mississipiensis zwart met krokodil is binnen en wordt met de hand genaaid. De vouwsluiting heeft de vorm van een halve Maltezer kruis gepolijst en van hetzelfde materiaal van de doos 950 platina.
De Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar van Vacheron Constantin heeft een geschatte prijs van € 163.000.
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex