replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月19日星期三

Corniche Heritage 40 - Roquebrune Replica Watch Review

De buitenverpakking is een vrij standaard bruin kartonhoes zoals de meeste, maar het interieur bestond uit een fantastisch uitziend zwart gelakt houten scharnierhuisje met een drukknopopening. De verpakking is zo mooi als wat ik ooit heb gezien en rivalen of veel overschrijdt in de replica horloge-industrie. Het interieur van de behuizing is goed gevoegd en dient voldoende bescherming te bieden voor de replica horloge tijdens verzending. Over het geheel genomen een zeer elegante presentatie voor een elegant uitziend horloge. Ik weet dat veel van ons minder over de verpakking kunnen zorgen, maar in dit specifieke geval denk ik dat de verpakking een goed voorbeeld is van hoeveel inspanning Corniche heeft geplaatst op de perceptie die hun replica horlogemerk zal ontvangen zelfs voor het zien van de eigenlijke replica horloge zelf .
Corniche Heritage 40 - Roquebrune
De zaak bestaat uit rooskleurig roestvrij staal met zowel hoogpolished als geborsteld afwerkingen. De afwerking raakte meteen mijn oog, zoals normaal gesproken met minder dure horloges, kan men in het bijzonder sommige onregelmatigheden vinden op de geborstelde porties, maar niet op dit specifieke voorbeeld. Ik vind het echt leuk dat Corniche op de zijkant van de zaak gekozen heeft voor een geborstelde afwerking, aangezien het de hoeveelheid tijd die door de zaak wordt gedroogd, beperkt zal worden. Het bezelgebied is allemaal hoog gepolijst en biedt een geweldig contrast, maar zorg ervoor dat u polijstkleren bij de hand houdt aangezien het oppervlak krassen veel meer zichtbaar zal zijn. Over het geheel genomen is de afwerking zo mooi als de replica horloges dubbel of driedubbel de prijs biedt een elegante uitstraling.
De behuizing meet 40 mm in diameter en ongeveer 43 mm, inclusief de kroon. De behuizing meet ook 48 mm van de kippenpunt tot de kippenpunt en ongeveer 9 mm in de totale dikte. De drager hoeft zich geen zorgen te maken over overhangen op de pols. De daadwerkelijke specificaties noteren 7mm op dikte van de dikte, maar ik denk dat het de back-up kan uitsluiten, wat ooit zo licht uitkomt. Ongeacht, de Roquebrune is een ultra dun jurk replica horloge dat gemakkelijk past onder de jurk shirt manchet in plaats van voortdurend vechten een dikker replica horloge om opgehangen aan de manchet. Het replica horloge weegt goed onder 100 gram zo gecombineerd met de andere specificaties; Het zal een ultra lichtgewicht gevoel hebben op de pols en moet niet lastig zijn op bijna elke pols. De getekende kroon is perfect proportioneel tegen 5 mm in diameter aan de afmetingen van de behuizing. De push / pull-kroon is makkelijk te begrijpen en schuift een vingernagel om de tijdinstelling in te schakelen. Er is absoluut geen spel of wikkel als de kroon verloopt.
Corniche Heritage 40 - Roquebrune
De Roquebrune is uitgerust met een saffierkristal met een diameter van ongeveer 34 mm, die van goede grootte is voor een jurk replica horloge bij 40 mm in algehele diameter. De specificaties vermelden niet of het kristal een anti-reflecterende (AR) coating bevat, maar ik verwacht dat het model een interieur AR kan omvatten op basis van hoe ik het minimale probleem had met glans bij het fotograferen van het replica horloge. Als het kristal inderdaad AR is bedekt, moet het bedrijf overwegen om een ​​hogere kwaliteit AR te gebruiken om het kristal nog duidelijker te laten verschijnen. Een superieure AR zal bijna het kristal volledig laten verdwijnen uit bepaalde hoeken. Onder het kristal is een mooie grijze keramische wijzerplaat, die bijdraagt ​​aan de algehele elegante uitstraling van het model. Ik had nooit overwogen gebruik te maken van grijze en rooskleurige samen, maar ik geloof dat de combinatie goed werkt en heel uniek is. Zeer beperkte branding is aanwezig op de replica horlogeknop boven en onder de centrifuge, die een rommelvrije algemene uitstraling biedt. Alle hoogpolige uur markers worden met de hand aangevuld, met een gedetailleerd detail en flair, evenals perfect bij de afwerking. Het afronden van de prachtige draaiknop is een rooskleurige dauphine handset die op de grijze keramische wijzerplaat komt. Bekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

2017年4月1日星期六

Oris Audi Sport GMT horloge Hands-On


Oris-Audi-Sport-GMT-3
Als onderdeel van Oris' voortdurende relatie met Audi Sport, in 2015, krijgen we de Oris Audi Sport GMT horloge dat een van de meer eenvoudige driving-themed GMT biedt horloges rond. Sterker nog, in een oogopslag, het horloge niet per se uit alsof het is een GMT at all. Vorig jaar, Oris liet de Oris Audi Sport Limited Edition Chronograph als onderdeel van het vieren van hun nieuwe relatie met Audi Sport. Met zijn aantrekkelijke all-stalen gestemde wijzerplaat, het was een succes dat dit jaar wordt opgevolgd door de Oris Audi Sport GMT, die niet is een limited edition.


Oris-van Audi-Sport-GMT-10
Op basis van de grotere Artix collectie van snellende-bevlogene uurwerken, de Oris Audi Sport GMT's geborsteld “mat zilver” dial en toegepast-lume gevuld uur markers zijn zowel onderscheidend en zeer goed leesbaar. Ook vind ik de knop om nogal aantrekkelijk zijn, gezien de gelijkenis in alle tonen. Oris heeft een goede baan in het bewaren van reflectiviteit niveaus naar beneden en het verhoogde binnenste gedeelte van de wijzerplaat houdt het horloge van het kijken saai.


Oris-Audi-Sport-GMT-5
Zoals u zult merken, de GMT hand met zijn kleine rode pijl tip had net zo goed een secondewijzer zijn als je alleen het horloge in foto's zag. De GMT wijzer gebruikt een betrekkelijk discrete 24 uurs marker schaal die is geplaatst aan de omtrek van de knop op de flensring - en niet de draairing als je zou verwachten. Dat maakt de Oris Audi Sport GMT onder de zeldzame GMT horloges die zowel een 24-uurs schaal, evenals een traditionele 60e minuut duiker-stijl draaibare ring te hebben. Oh, en in een ongewone beweging, de bezel draait in beide richtingen.
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

replica rolex

replica rolex
replica rolex