replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年2月28日星期二

EVENEMENT: Een horloge-masterclass met Montblanc

hoofd van Montblanc Villeret prototype workshop - Enkele maanden geleden werden Time + Tide's Sydney lezers de kans om te inspecteren en te leren over Montblanc's high-end uurwerken, compleet met de eerste hand van inzichten uit Monsieur Julien Miribel gegeven. Nou, gisteravond was Melbourne aan de beurt.
Montblanc-Melbourne-body-1
De heer Miribel terug was en in goede vorm. De allereerste verhaal dat hij vertelde was over zijn reactie op het openen van de achterkant van de kast van een Minerva zakhorloge.
"Het maakt je wilt huilen om twee redenen. One, de schoonheid van de beweging. En twee, dat de horlogemakers die deze beweging vervaardigd deed het in een tijd zonder elektriciteit . "De hele kamer onderbroken voor een paar seconden bij deze visie. "Dit is de emotie in uurwerken. Dit is de reden waarom ik hou van het maken van horloges voor Minerva, en nu Montblanc; wij zijn één vlag, één familie. "
Julien's commentaar wendde zich vervolgens tot een mooie zachte humblebrag. "Als ik in de kroeg met mijn horlogemaker vrienden ik hen vragen wat ze nu gedaan, en het is meestal werkt op een deel van de beweging met hun koptelefoon in. Voor mij zou het de hand afwerken van één onderdeel van een beweging die zal gaan in een horloge heb ik helemaal zelf gemaakt. Ze huilen in hun bier een beetje. "
Montblanc-Melbourne-body-5
De allereerste verhaal [Julien] vertelde was over zijn reactie op het openen van de zaak terug van een Minerva zakhorloge. "Het maakt je wilt huilen om twee redenen. One, de schoonheid van de beweging. En twee, dat de horlogemakers die deze beweging vervaardigd deed het in een tijd zonder elektriciteit . "Rock. Ster.
Montblanc-Melbourne-body-4
En nog nooit eerder heeft een man in een lab jas behandeld meer als een als hij sprak. Je kon een speld horen vallen in Montblanc's vernieuwde Collins St boutique toen hij de waarde die door de Heritage Geest Chronograph (erover nadenkt, wie anders heeft een gouden, volledig met de hand afgewerkt monopusher chronograaf voor iets meer dan $ 40k?) Geprezen, en beschreef de goed bewaarde geheimen van de Grote Feu techniek. Zo moeilijk is het om te maken, dat deze knop alleen al de moeite waard is € 7.000. Fabrikanten aanvankelijk hadden zich aldus op het creëren van hun meest prestigieuze geëmailleerde wijzerplaat voor Montblanc, Miribel vertelde ons, totdat hij hen toonde aan dat de kunstzinnigheid van zijn beweging een waardige wedstrijd voor het vakmanschap van hun dial zou zijn.
Montblanc-Melbourne - body-3
Er was een menigte rond bureau Miribel's het hele nacht, want mensen namen deze zeldzame kans om uit te vinden hoeveel werk gaat in Montblanc Villeret stukken, en om te zien hoe het moet. De schijnbaar eenvoudige stok van hout stumped een paar mensen tot Julien legde het is eigenlijk het polijsten tool die dat spiegelglaspolijsten levert aan de beweging componenten.
Montblanc-Melbourne - body-2
Er was veel liefde op de nacht voor de nieuwe 1858 collectie - vernoemd naar de propedeuse van Minerva, de twee merken samen tekenen - met zijn old-school logo en de luchtvaart inspiratie. De dames Bohème stukken bracht ook meer tijd om uit de gevallen dan in, net als een groot deel van de Heritage Chronometrie collectie. Ondertussen, Montblanc's schrijfgerei kreeg ook een training, met het personeel bij de hand om te adviseren over de finesses van penpunt bouw en inkt vloeien.
Er was veel buzz gisteravond - en niet alleen vanwege de krachtige whisky cocktails. "Goh, ze hebben een aantal kick moet ze," was meer dan eens uitgesproken. De energie rond het merk is besmettelijk. Zelfs zonder storytelling Julien dat de uurwerken geloofwaardigheid rond de horloges van Montblanc, de horloges zelf belicht, van het instapmodel 1858 helemaal tot aan de high-end Villeret collectie, drukken het vertrouwen van een merk dat is een steeds belangrijker onderdeel van het uurwerken landschap.
Bekijk meer replicas horloge en rolex Zwitserse

replica rolex

replica rolex
replica rolex