replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年1月21日星期六

PREVIEW: STRATON VINTAGE DRIVER

The Time Bum houdt horloges en houdt van auto's, dus als Kyle Schut van Straton Watch Company me vertelde dat hij bezig was met chronograaf van de bestuurder, luisterde ik. Toen hij vertelde me dat hij zou bieden met zowel kwarts en mechanische bewegingen, was ik geïntrigeerd. Toen hij vertelde me dat het was geïnspireerd door zijn 1.977 Alfa Romeo Alfetta GT, was ik verslaafd. U ziet, de Alfetta GT was een juweel van een auto die maximumrijtijd sensatie verpakt in een nette, betaalbaar pakket door het combineren van een efficiënte, kleine-verplaatsing motor met een lichtgewicht body en wendbare ophanging, allemaal verpakt in een strak en mooi Giugiaro ontworpen coupé lichaam. Als u wilt laten inspireren door iets leuks, is dit een vrij goede plek om te beginnen.

Een Zuid-Afrikaanse inheemse momenteel woonachtig in Zürich, Zwitserland, Kyle is een toegewijde alfista dus probeerde hij elementen van zijn geliefde sportwagen op te nemen in zijn horloge. Een chronograaf was een must. Immers, hoe anders bent u verondersteld om tijd te ronden? Zijn keuze uit twee-cijferige minuten / seconden markers dan vaker voor 12-uurs cijfers verhoogt de gelijkenis met een toerenteller, net als de naald-achtige wig van de tweede hand. Net als de instrumenten in een auto, de wijzerplaat verlicht 's nachts. Vintage tan Lume onderstreept het retro gevoel en knalt tot leven in heldergroen. De Straton logo zelf bruist van 1970 branie. 

Er zijn enkele verbeteringen sinds de afgebeelde prototypes geweest. Zoals op onderstaande rendering, zal de productie modellen minuut en uur handen wit-getipt en gevuld met tan Lume naar de rest van de wijzerplaat, een oranje tweede hand, en een kleinere, vereenvoudigde Straton logo overeenkomen hebben. Vijf kleuren worden aangeboden: zwart, donker blauw, oranje, grijs en wit. Zowel geborsteld en zwarte gevallen zal worden aangeboden. Elk horloge wordt geleverd met twee nylon NAVO-bandjes, een effen kleur en twee multi-streep racing patronen in kleuren herinnerend aan de iconische Golf en Martini raceteams. Kyle werkt ook aan een tweedelige lederen rally band.



De roestvrij stalen behuizing is 44mm breed en heeft een gekartelde bezel. De agressieve textuur serveert geen functie, maar het is het soort mechanische detail dat toch cool uit.Breed als het ook mag zijn, het horloge is slechts 12mm dik, zodat het niet moet bemoeien met uw Nomex overall of rijden handschoenen. De prototypes hebben minerale kristallen, maar saffier is gepland als een stretch doel als financiering toelaat. waterbestendigheid ligt op 100 meter, een nuttige functie als de baan vaak nat en rommelig plaats kan zijn. 

Natuurlijk, een machine is zo goed als de motor, en Straton biedt twee. Thrifty kopers kunnen de efficiënte en nauwkeurige Zwitsers Ronda 5030D kwarts met een 04:00 datum te kiezen. Die op zoek naar een high-performance optie kan de optie blad aan een zeemeeuw ST-1902 met de hand te selecteren aanvinken wond mechanische unit zonder de datum en een vitrine rug. Beide bewegingen zijn voorzien van kleine seconde, 30 minuten en 12-uurs-functies. 

Kyle bereidt momenteel zijn Kickstarter campagne voor een eind juli te lanceren, dus de prijzen zijn nog niet vast, maar de vroege vogels kunnen verwachten om een ​​zeer redelijke 150+ euro betalen voor de kwarts en meer dan 200 euro voor de mechanische. Voor meer informatie en om een ​​oogje op de launch date te houden, gaat u naar de Straton Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/pages/Straton-Watch-Co/811728102246175 .

Alle foto's met dank aan Straton Watch Company.


Bekijk meer kopie rolex en Tag Heuer horloges

2017年1月6日星期五

Duikhorloge woensdag: The Black List

Mocht u op dit moment op zoek naar een "stealthier" of zwart-op-zwart duikhorloge voor vakantie gifting (en we kunnen niet denken aan een reden waarom je niet zou moeten zijn), zijn wij bij Diveintowatches.comgeselecteerde negen verschillende modellen, in verschillende prijsklassen, elk met verschillende benaderingen over hoe je een zwarte behuizing te maken. Scroll naar beneden om onze selecties te zien.
Christopher Ward onlangs aangekondigd een zwarte PVD-versie van zijn C60 Trident Pro (beschikbaar in 38-mm of 42-mm maten) Deze "Vintage Editions" (hier afgebeeld, linksonder, is Ref. C60-42-AUTO-KVKK- C) zijn waterdicht tot 600 meter en wordt aangedreven door ofwel een SW200 of een ETA 2824.
WatchTime_Black_Divers_Part_1_regular_560
Een van de horloges zullen we voor deze kolom in de komende weken te beoordelen is de 49-mm Oris ProDiver Force Recon GMT (Ref. 01-747-7715-7754, boven, midden) met een DLC-gecoate titanium, 1.000 meter water weerstand en een bezel vergrendelingsmechanisme. Het wordt aangedreven door een SW220-1 en - zoals de naam al aangeeft - biedt een tweede tijdzone en draagt insignes van de Reconnaissance apparaat United States Marine Corps Force.
Hoewel de 47-mm Sinn U212 SE was uitverkocht binnen een paar dagen na de presentatie in 2015, heeft de Duitse Sinn merk bieden een paar andere horloges die zijn uitgerust met een zwarte behuizing zijn ook: de 44-mm Sinn U1000 . (Ref 1011,020 , rechts boven), bijvoorbeeld, wordt geleverd met een geharde roestvrijstalen kast met PVD coating, biedt 1.000 meter waterdichtheid en wordt aangedreven door een Valjoux 7750.
WatchTime_Black_Divers_Part_2_regular_560
Clerc's Hydroscaph bereik (hier afgebeeld, linksboven, is de 44-mm Ref H1-4A.1.6.) Omvat uitvoeringen met zwarte gevallen ook: zowel de 500-meter waterbestendig chronograaf (die we beoordeeld hier ) en de standaard automatische model zijn verkrijgbaar met een DLC kast en bezel; een recentere versie heeft een carbon bezel. De basis kaliber is de ETA 2892, met of zonder chronograaf module.
IWC was een pionier in het gebruik van zwarte keramische gevallen, maar de twee zwarte chronograaf modellen in de huidige IWC Aquatimer collectie (Editions "Galapagos-eilanden" en "50 Years Wetenschap voor Galapagos," met blauwe Lume), zowel in plaats daarvan kiezen voor roestvrij staal gevallen met een mat-zwarte rubberen coating. De 44-mm diameter Ref. 3795 (boven midden) is waterbestendig tot 300 meter en voorzien van IWC's chronograaf kaliber 89.365.
De zwarte versie van de Girard-Perregaux  Sea Hawk (Ref. 49960-32-632-FK6A, rechts boven) wordt geleverd met een 44-mm keramische behuizing die is waterbestendig tot 300 meter (contrast met 1000 meter de weerstand van de stalen versie van water ). Het horloge wordt aangedreven door het merk in-house kaliber GP03300, met een gangreserve display op 6:00.
WatchTime_Black_Divers_Part_3_regular_560
In 2015, Blancpain introduceerde de 43-mm Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe (linksboven) in een geborsteld keramische behuizing (Ref 5000-0130-NAB A of 5000-0130-B52-A.); het horloge is waterdicht tot 300 meter en aangedreven door Blancpain in-house Caliber 1315 (zichtbaar dankzij de vertoning caseback), die een vijf-daagse gangreserve biedt. En er is een chronograaf versie beschikbaar.
Panerai's verschillende neemt op zwart gevallen ook voorbeelden gemaakt met PVD, keramiek, en, sinds 2015, een composiet koolstofvezel materiaal: de 47-mm Panerai Luminor 1950 "Carbotech" (. Ref PAM00616, boven het midden) is waterdicht tot 300 meter en aangedreven door de automatische kaliber P.9000.De vaste stof achterdeksel is gemaakt van titanium.
Samen met het goud en titanium modellen, Hublot biedt ook beide versies van zijn enorme, 48-mm Hublot Oceanographic (automatisch, rechts boven, en chrono) met een geval gemaakt van koolstof. Zoals u zult merken, Hublot koos voor een meer traditionele carbon fiber kijk dan deed Panerai, maar de zaak is getest om volledig 4.000 meter van de waterdichtheid te garanderen.
bekijk meer horloges replica en replica Hublot

replica rolex

replica rolex
replica rolex