replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月19日星期二

Panerai Luminor 1950 PCYC 3 dagen chrono Flyback automatische Acciaio 44 mm

Uw verbinding met de klassieke zeilen brengen de twee nieuwe Luminor 1950 3 Dagen Chrono Flyback PCYC Automatic (PAM00653 en PAM00654) door een zeer geslaagde combinatie van technologie, design en fascinerende details uitgedrukt. Dus een elegante klassiek jacht is gegraveerd op de zaak terug met het opschrift PANERAI DE KLASSIEKE JACHTEN DAGEN terwijl de flyback functie van de fabriek-kaliber P.9100 geeft een onmiskenbaar sportieve look met automatische opwinding deze chronograaf: De handgreep is op de 8 uur positie de chronograaf op nul te zetten en start onmiddellijk, zonder de handen moet worden gestopt met behulp van de hendel van de stop en reset-functie op de 10:00 positie en keerde terug eerste.
Panerai_Pam654_Detail
De onderscheidende kenmerken van de twee chronografen zijn het wijzerplaatontwerp en de armband. De wijzerplaat van de PAM00654 is ivoor met beige uurmarkeringen en blauwe details. Beige naden sieren de bruine leren riem. De kleuren en contraststiksels van de PAM00653 met zwarte wijzerplaat en bruine onbehandelde leren riem zijn ook beige.
Om een ​​goede en zo gemakkelijk mogelijke leesbaarheid van de wijzerplaat en de afzonderlijke functies te garanderen, hebben de centraal geplaatste chronograaf minuten- en secondewijzers verschillende kleuren. De chronograaf-urenteller bevindt zich op de 3 uur-positie en de kleine secondewijzer op de 9-uurspositie heeft dezelfde kleur als de secondewijzer in het midden van de chronograaf. Een ander element dat de verbinding met de zee onderstreept en tegelijkertijd een praktische extra functie biedt, is de knooptachymeterschaal die op de rand is afgedrukt . Hiermee kunt u de gemiddelde snelheid van het jacht over een bepaalde afstand (een zeemijl) meten met behulp van de minutenwijzer van de chronograaf.

Het geval van de nieuwe Luminor 1950 PCYC 3 dagen Chrono Flyback Automatic met een diameter van 44 mm is gemaakt van extreem corrosiebestendig AISI 316L roestvrij staal. Een mooi contrast is de gesatineerde kroonbeschermingsbrug van hetzelfde materiaal, die een belangrijke bijdrage levert aan de waterdichtheid van de chronograaf tot 10 bar (gelijk aan een diepte van ongeveer 100 meter).
Panerai_Pam654_Detail
Veel details van het Manifattura di Alta Orologeria ontwikkeld Panerai in Neuchâtel gemaakte chronograaf kaliber P.9100 zelfopwinding bezet zijn uitgekiende constructie: de verticale koppeling, het stuur, de twee opeenvolgende vaten met een vermogensreserve drie dagen, het mechanisme voor het terugstellen van de tweede hand de bidirectionele en de rotor op 28.800 trillingen per uur oscillerende balans met variabele inertie. Het uurwerk met een diameter van 13¾ lijnen en een dikte van 8,15 mm bestaat uit 302 delen.
Panerai_Pam653_Cat_Front
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

2017年11月21日星期二

Overzicht van de verzameling van Casio Edifice Red Bull Racing.

Edifice Red Bull- horloges zijn uitstekende limited-modellen van het wereldberoemde Japanse merk Casio, die een opvallend ontwerp hebben, gekoppeld aan een bewezen kwaliteit van prestaties. De belangrijkste en populaire modellen van deze lijn hebben alle meest gevraagde en noodzakelijke functies.
Casio-EDIFICE-RED-BULL-2
Modelserie Edifice Red Bull is speciaal gemaakt voor het team "Formula 1" Infiniti Red Bull Racing. Dit is wat het onderscheidt van de meeste anderen. Edifice Red Bull-horloges benadrukken de mogelijkheid van de meest nauwkeurige meting van tijd, dit zou door echte atleten moeten worden gewaardeerd. Ze hebben behoorlijk indrukwekkende afmetingen en een vast gewicht - wel 170 gram. Materiaal voor het Edifice Red Bull horloge is gehard staal. Ze zien er heel betrouwbaar en 'heel' uit.
Casio-EDIFICE-RED-BULL
Casio-EFR-537RB-1AТакая модель, как Casio EFR-520RB-1A, позиционируется как мужская и прекрасно дополнит ваш образ. Дизайн часов Edifice Red Bull говорит о его прямом отношении к спорту и высокой скорости. Внутренняя подложка циферблата полностью выполнена из карбона, а на ней блистает логотип команды. Все дополнительные функции напоминают приборную панель гоночного автомобиля. С целью наибольшего улучшения видимости всех показателей, циферблат из карбона поглощает большую часть входящего света. Еще одна особенность циферблата – рельефность, это значительно упрощает работу с изделием. Кроме того, часы имеют неплохую защиту от воды, вы можете быть уверены, что часы Edifice Red Bull с легкостью выдержат погружение в воду на расстояние до 10 метров. Это соответствует уровню защиты от воды WR100.
Эксплуатация модели Casio EFR-537RB-1A в ночное время тоже весьма удобна и проста. Изделие имеет Casio-EFR-520RB-1Aспециальную подсветку всех нужных стрелок и меток. Все стрелки подкрашиваются люминесцентными чернилами. Особенность люминесцентных чернил заключается в том, что они накапливают световую энергию в течении светлого времени суток, а в ночное начинают светиться и для этого не потребуется дополнительных источников энергии. Подобная подсветка полностью безопасна для человека и делает все показания Edifice Red Bull яркими и заметными. В совокупности с черным карбоновым циферблатом это дает вам отсутствие бликов и максимальную четкость всех показателей. Вы всегда будете знать точное время, а при необходимости, можете его засечь!
Для подсчета точного времени имеется секундомер и два формата времени – 12-ти и 24-ти часовой. Часы Edifice Red Bull имеют календарь и апертурную четырехчасовую отметку. Нет никаких излишеств, которые могли бы быть препятствием для комфортной эксплуатации, есть только все необходимое.
Задняя крышка имеет специальный винтовой фиксатор. Часы Casio Edifice Red Bull выполнены из стали с защитным покрытием, полностью защищающим от влаги и натирания руки. Браслет имеет застежку с предохранителем, поэтому случайное расстегивание исключено.
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

2017年8月6日星期日

VIDEO: De belangrijkste Omega releases van Baselworld 2017

bronzen kamp , ik was staal. Lees verder om te achterhalen waarom. 

Verhaal in een seconde

Geen risico op het tweede album syndroom hier - deze iets grotere aanpak op de Diversen Zevenenzestig is een waardige, als iets meer algemene, vervolg op de originele versie.
Oris-Divers-vijfenzestig-42-2
Er moet iets goed zijn in het water in Hölstein, want Oris is de laatste tijd aan het vuur geweest. Het 100% mechanische merk heeft altijd een solide gevolg gehad dankzij zijn non-fuss duikers en pilots stukken, maar hoewel de horloges een uitstekende knap voor buck zijn, zijn ze altijd een beetje onder de radar geweest. Dat is vorig jaar veranderd met de release van de originele Divers Sixty Five , een pitch-perfecte reissue die alle juiste noten slaat. Nou, Oris is bezig met hooien terwijl de zon schijnt. Er zijn nu verscheidene nieuwe wijzerplaatversies van het originele model, evenals een 42mm limited edition bronzen stuk. Vandaag echter richten we ons op de nieuwe 42mm-versie van staal.

De zaak

Oris-Divers-vijfenzestig-42-4
Om eerlijk te zijn, was ik redelijk verbaasd dat Oris het origineel op 40mm behouden, zoals dat alleen geschikt is voor een dergelijk horloge, maar veel mensen wilden dat het een beetje groter was. Wel, vraag en Oris levert: deze zaak is gestopt tot 42mm, waardoor een merkbare, maar niet overweldigende toename van aanwezigheid is. Alle andere details zijn vrijwel hetzelfde - de behang met aluminium inzet, het geweldige, hooggekoppelde saffierkristal en de 100 meter waterweerstand. Natuurlijk kunnen sommige wenkbrauwen op een duikhorloge worden opgeheven met dat niveau van WR, maar het is prima om te zwemmen, en het is een beoordeling in overeenstemming met de 'huidduiker' wortels van het stuk.

De wijzerplaat

Oris-Divers-vijfenzestig-42-3
Hier zien we de andere grote verandering. Gone zijn de super-gestileerde kardinale cijfers, vervangen in plaats van veel meer conservatieve gedrukte markers, in een crème kleur die een mooie vintage sfeer heeft. Het andere verschil is dat de wijzerplaat een prachtig diepblauw is. Nu is Oris hier heel slim geweest - creëert een veel meer menigte-vriendelijke wijzerplaat die nog steeds uit het pak staat. De Arabische cijfers van de vorige generatie gaf het horloge zijn charme, maar ook sommige mensen wenden, die hen een beetje linksveld vonden. Deze versie heeft geen van die kwesties - het is een handboek vintage-look duikhorloge in een bewezen ontwerp dat een eeuwige favoriet is. Maar het vermijdt ook de homogeniteit, dankzij het gebruik van blauw in plaats van zwart, evenals de mooie retro aanraking van het trapeziumdatum venster.
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

2017年5月24日星期三

unionusaf22

Zonder veel meer te doen, hier zijn een paar foto's van mijn tweede Huitème, een AP die leeft in de grote achthoekige schaduw van haar felbegeerde broeders - zij het verre van de roodharige stiefbroer niemand wil ...
Soms loont het om te kijken op wat er onder de radar. 
Ik hoop dat je naar mijn mening te delen!
Semper Fidelis
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

2017年4月19日星期三

Corniche Heritage 40 - Roquebrune Replica Watch Review

De buitenverpakking is een vrij standaard bruin kartonhoes zoals de meeste, maar het interieur bestond uit een fantastisch uitziend zwart gelakt houten scharnierhuisje met een drukknopopening. De verpakking is zo mooi als wat ik ooit heb gezien en rivalen of veel overschrijdt in de replica horloge-industrie. Het interieur van de behuizing is goed gevoegd en dient voldoende bescherming te bieden voor de replica horloge tijdens verzending. Over het geheel genomen een zeer elegante presentatie voor een elegant uitziend horloge. Ik weet dat veel van ons minder over de verpakking kunnen zorgen, maar in dit specifieke geval denk ik dat de verpakking een goed voorbeeld is van hoeveel inspanning Corniche heeft geplaatst op de perceptie die hun replica horlogemerk zal ontvangen zelfs voor het zien van de eigenlijke replica horloge zelf .
Corniche Heritage 40 - Roquebrune
De zaak bestaat uit rooskleurig roestvrij staal met zowel hoogpolished als geborsteld afwerkingen. De afwerking raakte meteen mijn oog, zoals normaal gesproken met minder dure horloges, kan men in het bijzonder sommige onregelmatigheden vinden op de geborstelde porties, maar niet op dit specifieke voorbeeld. Ik vind het echt leuk dat Corniche op de zijkant van de zaak gekozen heeft voor een geborstelde afwerking, aangezien het de hoeveelheid tijd die door de zaak wordt gedroogd, beperkt zal worden. Het bezelgebied is allemaal hoog gepolijst en biedt een geweldig contrast, maar zorg ervoor dat u polijstkleren bij de hand houdt aangezien het oppervlak krassen veel meer zichtbaar zal zijn. Over het geheel genomen is de afwerking zo mooi als de replica horloges dubbel of driedubbel de prijs biedt een elegante uitstraling.
De behuizing meet 40 mm in diameter en ongeveer 43 mm, inclusief de kroon. De behuizing meet ook 48 mm van de kippenpunt tot de kippenpunt en ongeveer 9 mm in de totale dikte. De drager hoeft zich geen zorgen te maken over overhangen op de pols. De daadwerkelijke specificaties noteren 7mm op dikte van de dikte, maar ik denk dat het de back-up kan uitsluiten, wat ooit zo licht uitkomt. Ongeacht, de Roquebrune is een ultra dun jurk replica horloge dat gemakkelijk past onder de jurk shirt manchet in plaats van voortdurend vechten een dikker replica horloge om opgehangen aan de manchet. Het replica horloge weegt goed onder 100 gram zo gecombineerd met de andere specificaties; Het zal een ultra lichtgewicht gevoel hebben op de pols en moet niet lastig zijn op bijna elke pols. De getekende kroon is perfect proportioneel tegen 5 mm in diameter aan de afmetingen van de behuizing. De push / pull-kroon is makkelijk te begrijpen en schuift een vingernagel om de tijdinstelling in te schakelen. Er is absoluut geen spel of wikkel als de kroon verloopt.
Corniche Heritage 40 - Roquebrune
De Roquebrune is uitgerust met een saffierkristal met een diameter van ongeveer 34 mm, die van goede grootte is voor een jurk replica horloge bij 40 mm in algehele diameter. De specificaties vermelden niet of het kristal een anti-reflecterende (AR) coating bevat, maar ik verwacht dat het model een interieur AR kan omvatten op basis van hoe ik het minimale probleem had met glans bij het fotograferen van het replica horloge. Als het kristal inderdaad AR is bedekt, moet het bedrijf overwegen om een ​​hogere kwaliteit AR te gebruiken om het kristal nog duidelijker te laten verschijnen. Een superieure AR zal bijna het kristal volledig laten verdwijnen uit bepaalde hoeken. Onder het kristal is een mooie grijze keramische wijzerplaat, die bijdraagt ​​aan de algehele elegante uitstraling van het model. Ik had nooit overwogen gebruik te maken van grijze en rooskleurige samen, maar ik geloof dat de combinatie goed werkt en heel uniek is. Zeer beperkte branding is aanwezig op de replica horlogeknop boven en onder de centrifuge, die een rommelvrije algemene uitstraling biedt. Alle hoogpolige uur markers worden met de hand aangevuld, met een gedetailleerd detail en flair, evenals perfect bij de afwerking. Het afronden van de prachtige draaiknop is een rooskleurige dauphine handset die op de grijze keramische wijzerplaat komt. Bekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

2017年4月1日星期六

Oris Audi Sport GMT horloge Hands-On


Oris-Audi-Sport-GMT-3
Als onderdeel van Oris' voortdurende relatie met Audi Sport, in 2015, krijgen we de Oris Audi Sport GMT horloge dat een van de meer eenvoudige driving-themed GMT biedt horloges rond. Sterker nog, in een oogopslag, het horloge niet per se uit alsof het is een GMT at all. Vorig jaar, Oris liet de Oris Audi Sport Limited Edition Chronograph als onderdeel van het vieren van hun nieuwe relatie met Audi Sport. Met zijn aantrekkelijke all-stalen gestemde wijzerplaat, het was een succes dat dit jaar wordt opgevolgd door de Oris Audi Sport GMT, die niet is een limited edition.


Oris-van Audi-Sport-GMT-10
Op basis van de grotere Artix collectie van snellende-bevlogene uurwerken, de Oris Audi Sport GMT's geborsteld “mat zilver” dial en toegepast-lume gevuld uur markers zijn zowel onderscheidend en zeer goed leesbaar. Ook vind ik de knop om nogal aantrekkelijk zijn, gezien de gelijkenis in alle tonen. Oris heeft een goede baan in het bewaren van reflectiviteit niveaus naar beneden en het verhoogde binnenste gedeelte van de wijzerplaat houdt het horloge van het kijken saai.


Oris-Audi-Sport-GMT-5
Zoals u zult merken, de GMT hand met zijn kleine rode pijl tip had net zo goed een secondewijzer zijn als je alleen het horloge in foto's zag. De GMT wijzer gebruikt een betrekkelijk discrete 24 uurs marker schaal die is geplaatst aan de omtrek van de knop op de flensring - en niet de draairing als je zou verwachten. Dat maakt de Oris Audi Sport GMT onder de zeldzame GMT horloges die zowel een 24-uurs schaal, evenals een traditionele 60e minuut duiker-stijl draaibare ring te hebben. Oh, en in een ongewone beweging, de bezel draait in beide richtingen.
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

2017年2月28日星期二

EVENEMENT: Een horloge-masterclass met Montblanc

hoofd van Montblanc Villeret prototype workshop - Enkele maanden geleden werden Time + Tide's Sydney lezers de kans om te inspecteren en te leren over Montblanc's high-end uurwerken, compleet met de eerste hand van inzichten uit Monsieur Julien Miribel gegeven. Nou, gisteravond was Melbourne aan de beurt.
Montblanc-Melbourne-body-1
De heer Miribel terug was en in goede vorm. De allereerste verhaal dat hij vertelde was over zijn reactie op het openen van de achterkant van de kast van een Minerva zakhorloge.
"Het maakt je wilt huilen om twee redenen. One, de schoonheid van de beweging. En twee, dat de horlogemakers die deze beweging vervaardigd deed het in een tijd zonder elektriciteit . "De hele kamer onderbroken voor een paar seconden bij deze visie. "Dit is de emotie in uurwerken. Dit is de reden waarom ik hou van het maken van horloges voor Minerva, en nu Montblanc; wij zijn één vlag, één familie. "
Julien's commentaar wendde zich vervolgens tot een mooie zachte humblebrag. "Als ik in de kroeg met mijn horlogemaker vrienden ik hen vragen wat ze nu gedaan, en het is meestal werkt op een deel van de beweging met hun koptelefoon in. Voor mij zou het de hand afwerken van één onderdeel van een beweging die zal gaan in een horloge heb ik helemaal zelf gemaakt. Ze huilen in hun bier een beetje. "
Montblanc-Melbourne-body-5
De allereerste verhaal [Julien] vertelde was over zijn reactie op het openen van de zaak terug van een Minerva zakhorloge. "Het maakt je wilt huilen om twee redenen. One, de schoonheid van de beweging. En twee, dat de horlogemakers die deze beweging vervaardigd deed het in een tijd zonder elektriciteit . "Rock. Ster.
Montblanc-Melbourne-body-4
En nog nooit eerder heeft een man in een lab jas behandeld meer als een als hij sprak. Je kon een speld horen vallen in Montblanc's vernieuwde Collins St boutique toen hij de waarde die door de Heritage Geest Chronograph (erover nadenkt, wie anders heeft een gouden, volledig met de hand afgewerkt monopusher chronograaf voor iets meer dan $ 40k?) Geprezen, en beschreef de goed bewaarde geheimen van de Grote Feu techniek. Zo moeilijk is het om te maken, dat deze knop alleen al de moeite waard is € 7.000. Fabrikanten aanvankelijk hadden zich aldus op het creëren van hun meest prestigieuze geëmailleerde wijzerplaat voor Montblanc, Miribel vertelde ons, totdat hij hen toonde aan dat de kunstzinnigheid van zijn beweging een waardige wedstrijd voor het vakmanschap van hun dial zou zijn.
Montblanc-Melbourne - body-3
Er was een menigte rond bureau Miribel's het hele nacht, want mensen namen deze zeldzame kans om uit te vinden hoeveel werk gaat in Montblanc Villeret stukken, en om te zien hoe het moet. De schijnbaar eenvoudige stok van hout stumped een paar mensen tot Julien legde het is eigenlijk het polijsten tool die dat spiegelglaspolijsten levert aan de beweging componenten.
Montblanc-Melbourne - body-2
Er was veel liefde op de nacht voor de nieuwe 1858 collectie - vernoemd naar de propedeuse van Minerva, de twee merken samen tekenen - met zijn old-school logo en de luchtvaart inspiratie. De dames Bohème stukken bracht ook meer tijd om uit de gevallen dan in, net als een groot deel van de Heritage Chronometrie collectie. Ondertussen, Montblanc's schrijfgerei kreeg ook een training, met het personeel bij de hand om te adviseren over de finesses van penpunt bouw en inkt vloeien.
Er was veel buzz gisteravond - en niet alleen vanwege de krachtige whisky cocktails. "Goh, ze hebben een aantal kick moet ze," was meer dan eens uitgesproken. De energie rond het merk is besmettelijk. Zelfs zonder storytelling Julien dat de uurwerken geloofwaardigheid rond de horloges van Montblanc, de horloges zelf belicht, van het instapmodel 1858 helemaal tot aan de high-end Villeret collectie, drukken het vertrouwen van een merk dat is een steeds belangrijker onderdeel van het uurwerken landschap.
Bekijk meer replicas horloge en rolex Zwitserse

2017年1月21日星期六

PREVIEW: STRATON VINTAGE DRIVER

The Time Bum houdt horloges en houdt van auto's, dus als Kyle Schut van Straton Watch Company me vertelde dat hij bezig was met chronograaf van de bestuurder, luisterde ik. Toen hij vertelde me dat hij zou bieden met zowel kwarts en mechanische bewegingen, was ik geïntrigeerd. Toen hij vertelde me dat het was geïnspireerd door zijn 1.977 Alfa Romeo Alfetta GT, was ik verslaafd. U ziet, de Alfetta GT was een juweel van een auto die maximumrijtijd sensatie verpakt in een nette, betaalbaar pakket door het combineren van een efficiënte, kleine-verplaatsing motor met een lichtgewicht body en wendbare ophanging, allemaal verpakt in een strak en mooi Giugiaro ontworpen coupé lichaam. Als u wilt laten inspireren door iets leuks, is dit een vrij goede plek om te beginnen.

Een Zuid-Afrikaanse inheemse momenteel woonachtig in Zürich, Zwitserland, Kyle is een toegewijde alfista dus probeerde hij elementen van zijn geliefde sportwagen op te nemen in zijn horloge. Een chronograaf was een must. Immers, hoe anders bent u verondersteld om tijd te ronden? Zijn keuze uit twee-cijferige minuten / seconden markers dan vaker voor 12-uurs cijfers verhoogt de gelijkenis met een toerenteller, net als de naald-achtige wig van de tweede hand. Net als de instrumenten in een auto, de wijzerplaat verlicht 's nachts. Vintage tan Lume onderstreept het retro gevoel en knalt tot leven in heldergroen. De Straton logo zelf bruist van 1970 branie. 

Er zijn enkele verbeteringen sinds de afgebeelde prototypes geweest. Zoals op onderstaande rendering, zal de productie modellen minuut en uur handen wit-getipt en gevuld met tan Lume naar de rest van de wijzerplaat, een oranje tweede hand, en een kleinere, vereenvoudigde Straton logo overeenkomen hebben. Vijf kleuren worden aangeboden: zwart, donker blauw, oranje, grijs en wit. Zowel geborsteld en zwarte gevallen zal worden aangeboden. Elk horloge wordt geleverd met twee nylon NAVO-bandjes, een effen kleur en twee multi-streep racing patronen in kleuren herinnerend aan de iconische Golf en Martini raceteams. Kyle werkt ook aan een tweedelige lederen rally band.



De roestvrij stalen behuizing is 44mm breed en heeft een gekartelde bezel. De agressieve textuur serveert geen functie, maar het is het soort mechanische detail dat toch cool uit.Breed als het ook mag zijn, het horloge is slechts 12mm dik, zodat het niet moet bemoeien met uw Nomex overall of rijden handschoenen. De prototypes hebben minerale kristallen, maar saffier is gepland als een stretch doel als financiering toelaat. waterbestendigheid ligt op 100 meter, een nuttige functie als de baan vaak nat en rommelig plaats kan zijn. 

Natuurlijk, een machine is zo goed als de motor, en Straton biedt twee. Thrifty kopers kunnen de efficiënte en nauwkeurige Zwitsers Ronda 5030D kwarts met een 04:00 datum te kiezen. Die op zoek naar een high-performance optie kan de optie blad aan een zeemeeuw ST-1902 met de hand te selecteren aanvinken wond mechanische unit zonder de datum en een vitrine rug. Beide bewegingen zijn voorzien van kleine seconde, 30 minuten en 12-uurs-functies. 

Kyle bereidt momenteel zijn Kickstarter campagne voor een eind juli te lanceren, dus de prijzen zijn nog niet vast, maar de vroege vogels kunnen verwachten om een ​​zeer redelijke 150+ euro betalen voor de kwarts en meer dan 200 euro voor de mechanische. Voor meer informatie en om een ​​oogje op de launch date te houden, gaat u naar de Straton Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/pages/Straton-Watch-Co/811728102246175 .

Alle foto's met dank aan Straton Watch Company.


Bekijk meer kopie rolex en Tag Heuer horloges

2017年1月6日星期五

Duikhorloge woensdag: The Black List

Mocht u op dit moment op zoek naar een "stealthier" of zwart-op-zwart duikhorloge voor vakantie gifting (en we kunnen niet denken aan een reden waarom je niet zou moeten zijn), zijn wij bij Diveintowatches.comgeselecteerde negen verschillende modellen, in verschillende prijsklassen, elk met verschillende benaderingen over hoe je een zwarte behuizing te maken. Scroll naar beneden om onze selecties te zien.
Christopher Ward onlangs aangekondigd een zwarte PVD-versie van zijn C60 Trident Pro (beschikbaar in 38-mm of 42-mm maten) Deze "Vintage Editions" (hier afgebeeld, linksonder, is Ref. C60-42-AUTO-KVKK- C) zijn waterdicht tot 600 meter en wordt aangedreven door ofwel een SW200 of een ETA 2824.
WatchTime_Black_Divers_Part_1_regular_560
Een van de horloges zullen we voor deze kolom in de komende weken te beoordelen is de 49-mm Oris ProDiver Force Recon GMT (Ref. 01-747-7715-7754, boven, midden) met een DLC-gecoate titanium, 1.000 meter water weerstand en een bezel vergrendelingsmechanisme. Het wordt aangedreven door een SW220-1 en - zoals de naam al aangeeft - biedt een tweede tijdzone en draagt insignes van de Reconnaissance apparaat United States Marine Corps Force.
Hoewel de 47-mm Sinn U212 SE was uitverkocht binnen een paar dagen na de presentatie in 2015, heeft de Duitse Sinn merk bieden een paar andere horloges die zijn uitgerust met een zwarte behuizing zijn ook: de 44-mm Sinn U1000 . (Ref 1011,020 , rechts boven), bijvoorbeeld, wordt geleverd met een geharde roestvrijstalen kast met PVD coating, biedt 1.000 meter waterdichtheid en wordt aangedreven door een Valjoux 7750.
WatchTime_Black_Divers_Part_2_regular_560
Clerc's Hydroscaph bereik (hier afgebeeld, linksboven, is de 44-mm Ref H1-4A.1.6.) Omvat uitvoeringen met zwarte gevallen ook: zowel de 500-meter waterbestendig chronograaf (die we beoordeeld hier ) en de standaard automatische model zijn verkrijgbaar met een DLC kast en bezel; een recentere versie heeft een carbon bezel. De basis kaliber is de ETA 2892, met of zonder chronograaf module.
IWC was een pionier in het gebruik van zwarte keramische gevallen, maar de twee zwarte chronograaf modellen in de huidige IWC Aquatimer collectie (Editions "Galapagos-eilanden" en "50 Years Wetenschap voor Galapagos," met blauwe Lume), zowel in plaats daarvan kiezen voor roestvrij staal gevallen met een mat-zwarte rubberen coating. De 44-mm diameter Ref. 3795 (boven midden) is waterbestendig tot 300 meter en voorzien van IWC's chronograaf kaliber 89.365.
De zwarte versie van de Girard-Perregaux  Sea Hawk (Ref. 49960-32-632-FK6A, rechts boven) wordt geleverd met een 44-mm keramische behuizing die is waterbestendig tot 300 meter (contrast met 1000 meter de weerstand van de stalen versie van water ). Het horloge wordt aangedreven door het merk in-house kaliber GP03300, met een gangreserve display op 6:00.
WatchTime_Black_Divers_Part_3_regular_560
In 2015, Blancpain introduceerde de 43-mm Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe (linksboven) in een geborsteld keramische behuizing (Ref 5000-0130-NAB A of 5000-0130-B52-A.); het horloge is waterdicht tot 300 meter en aangedreven door Blancpain in-house Caliber 1315 (zichtbaar dankzij de vertoning caseback), die een vijf-daagse gangreserve biedt. En er is een chronograaf versie beschikbaar.
Panerai's verschillende neemt op zwart gevallen ook voorbeelden gemaakt met PVD, keramiek, en, sinds 2015, een composiet koolstofvezel materiaal: de 47-mm Panerai Luminor 1950 "Carbotech" (. Ref PAM00616, boven het midden) is waterdicht tot 300 meter en aangedreven door de automatische kaliber P.9000.De vaste stof achterdeksel is gemaakt van titanium.
Samen met het goud en titanium modellen, Hublot biedt ook beide versies van zijn enorme, 48-mm Hublot Oceanographic (automatisch, rechts boven, en chrono) met een geval gemaakt van koolstof. Zoals u zult merken, Hublot koos voor een meer traditionele carbon fiber kijk dan deed Panerai, maar de zaak is getest om volledig 4.000 meter van de waterdichtheid te garanderen.
bekijk meer horloges replica en replica Hublot

replica rolex

replica rolex
replica rolex