replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月15日星期二

Franck Muller onthult 5-Second Tourbillon Thunderbolt, AKA Rapide, in Monaco



Vorige week tijdens de World Presentatie van de Haute Horlogerie (WPHH) 2012 in het Grimaldi Forum in Monaco, Franck Muller onthulde een groot aantal spannende nieuwe producten. Onder hen: de Tourbillon Rapide, Calibre FM 2025T - met 's werelds snelste tourbillon echappement. Ook wel aangeduid als de Thunderbolt Tourbillon, de mechanische, manuele-wind horloge is voorzien van een tourbillon dat een omwenteling om de vijf seconden maakt op een keramische kogellager - wat neerkomt op 12 toeren per minuut - of 12 keer sneller dat u gemiddeld 60 seconden tourbillons op de markt.

De gepatenteerde FM echappement met vaste echappement wiel en omgekeerd anker was drie jaar in onderzoek en ontwikkeling fasen. The231-deel beweging- gehuisvest in een gedurfde CURVEX case - klopt op 21.600 trillingen per uur, en werd ontwikkeld in eigen huis door meester horlogemaker Pierre-Michele Golay (uitvinder van de Giga Tourbillon) en de Franck Muller kijken team.



In wezen afgezien zij met de conventionele vaste vierde wiel in een tourbillon echappement en omgekeerd de ontsnapping wiel om minder energie te verbruiken en het versnellen van de tourbillon. De beweging, met vier vaten, is zorgvuldig afgewerkt met ronde graining, hand afkanten en graveren. Voor degenen die bekend zijn met de Franck Muller verzamelen, dit horloge is iets kleiner dan de Giga groot en is ongeveer $ 25.000 beneden de Giga tourbillon in prijs. We kregen een kans om dit horloge te proberen op en vond de 5 seconden tourbillon te zijn - simpelweg - fascinerend. De productie van het horloge zal worden beperkt door de enorme complexiteit van haar te maken.


Bekijk meer Horloges en horloges tag heuer

2016年3月6日星期日

Pierre Petit Vrouwen P-799F Serie Laval roestvrij stalen armband horloge

Pierre Petit Vrouwen P-799F Serie Laval roestvrij stalen armband horloge Women's Watches in traditionele en eigentijdse modellen van vandaag vrouwen van alle leeftijden zijn drukker dan ooit, en hun zal moeten behouden observeren van de tijd heeft samen versterkt met hun acties. Maar geen onderwerp wat ze verrichten, vrouwen willen dat hun gevoel van het model te verhogen van hun kasten naar hun horloges. Een handige informatie te Winkelen voor horloges - 6 Handige Kijk verkrijgen richtlijnen voor Klanten Bepaal de viering en het doel van het uitzicht vlak voor de aankoop van de allereerste stijlvolle stuk zie je in de winkel. Dit geeft aan na te denken over de vraag of je kleden in het aan de klus te klaren, voor reizen, sportieve activiteiten, onmiddellijk na enkele uren (vrije tijd of zakelijke onderneming sociale contacten) en ga zo maar door. Pierre Petit Vrouwen P-799F Serie Laval roestvrij stalen armband horloge Haal meer uit uw Check out Of je heel het bezit van een Timex die kosten $ 50 nine.99 of een Movado dat was $ 400,00 u de meest voor uw geld te krijgen . De zinnige informatie over de horloges echt zou moeten zijn over de behandeling en het routineonderhoud. Pierre Petit Vrouwen P-799F Serie Laval roestvrij stalen armband horloge Bekijk meer replica horloges rolex en rolex sea dweller horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex